,

Uthull ushqimi 3l.

0%
  < Mbrapa

  Uthull ushqimore  3l.

  Lëng i kthjellët, pa ngjyrë dhe transparent me shijë të thartë karakteristike për produktin. Uthulla paketohet në shishe PET dhe tuba polietilenike.

  Me afat të pakufizuar të përdorimit.

  barkodi

  5310041005106

  4 tuba në foli plastike

  3l.

  0%
   < Mbrapa

   Uthull ushqimore  3l.

   Lëng i kthjellët, pa ngjyrë dhe transparent me shijë të thartë karakteristike për produktin. Uthulla paketohet në shishe PET dhe tuba polietilenike.

   Me afat të pakufizuar të përdorimit.

   barkodi

   5310041005106

   4 tuba në foli plastike

   3l.