,

Susam 100g.

0%
  < Mbrapa

  Susam 100gr.

  Susam – Fara të plota me ngjyrë të bardhë deri në të bezhë me shije dhe aromë të këndshme karakteristike për lëndën e pare. Paketohet në mënyrë të veçantë në qese polipropilenike. Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041005045

  30 copë në një kuti kartoni

  100gr.

  0%
   < Mbrapa

   Susam 100gr.

   Susam – Fara të plota me ngjyrë të bardhë deri në të bezhë me shije dhe aromë të këndshme karakteristike për lëndën e pare. Paketohet në mënyrë të veçantë në qese polipropilenike. Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041005045

   30 copë në një kuti kartoni

   100gr.