,

Reçel fiku 850g.

0%
  < Mbrapa

  Reçel fiku 850gr.

  Reçeli i fikut përgatitet sipas një recete tradicionale të kuzhinës maqedonase. Çdo kavanoz përmban fruta natyrale të zgjedhura me kujdes. Sipas traditës maqedonase, mysafirët gjithmonë priten me reçel fiku dhe një gotë ujë, ashtu që gjithmonë çdo shtëpi duhet  të ketë të paktën një kavanoz reçel fiku.

  barkodi

  5310041005144

  6 kavanoza në fletë polietileni

  850gr.

  0%
   < Mbrapa

   Reçel fiku 850gr.

   Reçeli i fikut përgatitet sipas një recete tradicionale të kuzhinës maqedonase. Çdo kavanoz përmban fruta natyrale të zgjedhura me kujdes. Sipas traditës maqedonase, mysafirët gjithmonë priten me reçel fiku dhe një gotë ujë, ashtu që gjithmonë çdo shtëpi duhet  të ketë të paktën një kavanoz reçel fiku.

   barkodi

   5310041005144

   6 kavanoza në fletë polietileni

   850gr.