,

Uthull molle 1l.

0%
  < Mbrapa

  Uthull molle 1l.

  Lëng i kthjellët me ngjyrë të verdhë- të kuqe, me shije të thartë dhe me aromë të mollës.

  Me afat të pakufizuar të përdorimit.

  barkodi

  5310041001801

  12 shishe në foli termo

  1l.

  0%
   < Mbrapa

   Uthull molle 1l.

   Lëng i kthjellët me ngjyrë të verdhë- të kuqe, me shije të thartë dhe me aromë të mollës.

   Me afat të pakufizuar të përdorimit.

   barkodi

   5310041001801

   12 shishe në foli termo

   1l.