,

Taan Hallva 450g.

0%
  < Mbrapa

  Taan Halva me kakao 450g.

  “Taan Hallva Kristal“ bëhet sipas recetës origjinale tradicionale të mjeshtreve më të vjetër të zanatit të ëmbëlsirave në Veles. Prandaj hallva jonë njihet si Hallva e Velesit. Fitohet nga taan i cilësisë së lartë (farave të përpunuara të susamit), sheqer dhe shurup glukoze me materie të shtuara aktive sipërfaqësore (ekstrakti i saponaria officinalis). Përveç kësaj, hallva me çokolatë përmban edhe kakao. Me shijen e saj unike dhe të pazëvendësueshme, hallva është deserti më i mirë për të gjithë familjen.

  barkodi

  5310041004727

  12 copë në një kuti kartoni

  450g.

  0%
   < Mbrapa

   Taan Halva me kakao 450g.

   “Taan Hallva Kristal“ bëhet sipas recetës origjinale tradicionale të mjeshtreve më të vjetër të zanatit të ëmbëlsirave në Veles. Prandaj hallva jonë njihet si Hallva e Velesit. Fitohet nga taan i cilësisë së lartë (farave të përpunuara të susamit), sheqer dhe shurup glukoze me materie të shtuara aktive sipërfaqësore (ekstrakti i saponaria officinalis). Përveç kësaj, hallva me çokolatë përmban edhe kakao. Me shijen e saj unike dhe të pazëvendësueshme, hallva është deserti më i mirë për të gjithë familjen.

   barkodi

   5310041004727

   12 copë në një kuti kartoni

   450g.