,

Uthull ushqimore 1l.

0%
  < Mbrapa

  Uthull ushqimore  1l.

  Lëng i kthjellët, pa ngjyrë dhe transparent me shijë të thartë karakteristike për produktin. Uthulla paketohet në shishe PET dhe tuba polietilenike.

  Me afat të pakufizuar të përdorimit.

  barkodi

  5310041000903

  12 shishe në foli termo

  1l.

  0%
   < Mbrapa

   Uthull ushqimore  1l.

   Lëng i kthjellët, pa ngjyrë dhe transparent me shijë të thartë karakteristike për produktin. Uthulla paketohet në shishe PET dhe tuba polietilenike.

   Me afat të pakufizuar të përdorimit.

   barkodi

   5310041000903

   12 shishe në foli termo

   1l.