,

МАРГАРИН ЗА КРЕМОВИ И КОЛАЧИ

0%
  < Mbrapa

  Margarinë për krema dhe ëmbëlsira

  Margarina “Kristal” në formën “kubi” është margarinë e klasës së pare, e prodhuar nga yndyrna dhe vajra bimorë me cilësi të lartë. Kur do t’ju kujtohen kroasanet shtëpiake ose ëmbëlsirat, një nga asociacionet e para është margarina “Kristal” në në formën kubi. Ky produkt ka një traditë afatgjate të përdorimit të gjerë në amvisëritë në Maqedoni. Është prodhuar nga yndyrna bimore dhe vajra me cilësi të lartë dhe rekomandohet për konsum për të gjitha moshat.

  barkodi

  5310041005557

  24 copë në një kuti kartoni

  250g.

  0%
   < Mbrapa

   Margarinë për krema dhe ëmbëlsira

   Margarina “Kristal” në formën “kubi” është margarinë e klasës së pare, e prodhuar nga yndyrna dhe vajra bimorë me cilësi të lartë. Kur do t’ju kujtohen kroasanet shtëpiake ose ëmbëlsirat, një nga asociacionet e para është margarina “Kristal” në në formën kubi. Ky produkt ka një traditë afatgjate të përdorimit të gjerë në amvisëritë në Maqedoni. Është prodhuar nga yndyrna bimore dhe vajra me cilësi të lartë dhe rekomandohet për konsum për të gjitha moshat.

   barkodi

   5310041005557

   24 copë në një kuti kartoni

   250g.