,

Bonbonet zhele 200g.

0%
  < Mbrapa

  Bonbonat zhele 200g.

  Bonbonet zhele janë kënaqësi e ëmbël shumëngjyrëshe. Janë të shkëlqyeshme për t’i konsumuar pas drekes së shijshme, por gjithashtu janë dhuratë e përkryer për miqtë tuaj. Ato janë bërë nga sheqer, shurup glukoze dhe mjete për zhelatinim. Bonbonet Zhele të “Blagoj Gjorev”-it janë të disponueshme në katër shije dhe aroma të ndryshme si: mentol, portokall, limon dhe mjedër. Ato janë veçanërisht të njohura si mjet për zbukurimin e tortave dhe ëmbëlsirave të thata.

  barkodi

  5310041001924

  40 copë në një kuti kartoni

  200g.

  0%
   < Mbrapa

   Bonbonat zhele 200g.

   Bonbonet zhele janë kënaqësi e ëmbël shumëngjyrëshe. Janë të shkëlqyeshme për t’i konsumuar pas drekes së shijshme, por gjithashtu janë dhuratë e përkryer për miqtë tuaj. Ato janë bërë nga sheqer, shurup glukoze dhe mjete për zhelatinim. Bonbonet Zhele të “Blagoj Gjorev”-it janë të disponueshme në katër shije dhe aroma të ndryshme si: mentol, portokall, limon dhe mjedër. Ato janë veçanërisht të njohura si mjet për zbukurimin e tortave dhe ëmbëlsirave të thata.

   barkodi

   5310041001924

   40 copë në një kuti kartoni

   200g.