Fasule 400g.

0%
  < Mbrapa

  Fasule 400g.

  Fasule – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 2 vit.

  5310041001962

  16 copa në qese polietilenike

  400g.