,

Uthull vere 1l.

0%
  < Mbrapa

  Uthull vere 1l.

  Lëng i kthjellët me ngjyrë të kuqe të errët, me shije të thartë dhe aromë të verës. Uthulla e verës paketohet në shishe PET.

  Me afat të pakufizuar të përdorimit.

  barkodi

  5310041000880

  12 shishe në foli termo

  1l.

  0%
   < Mbrapa

   Uthull vere 1l.

   Lëng i kthjellët me ngjyrë të kuqe të errët, me shije të thartë dhe aromë të verës. Uthulla e verës paketohet në shishe PET.

   Me afat të pakufizuar të përdorimit.

   barkodi

   5310041000880

   12 shishe në foli termo

   1l.