,

Sheqer në pluhur 500g.

0%
  < Mbrapa

  Sheqer në pluhur 500gr.

  Sheqeri në pluhur fitohet me bluarje të sheqerit kristal. Ka ngjyrën e bardhë dhe shije të këndshme dhe të ëmbël. Paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041000989

  6 copë në qese polipropilenike

  500gr.

  0%
   < Mbrapa

   Sheqer në pluhur 500gr.

   Sheqeri në pluhur fitohet me bluarje të sheqerit kristal. Ka ngjyrën e bardhë dhe shije të këndshme dhe të ëmbël. Paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041000989

   6 copë në qese polipropilenike

   500gr.