,

УНИВЕРЗАЛЕН МАРГАРИН

0%
  < Mbrapa

  Margarinë universale

  Margarina “Kristal” është margarinë e klasës së pare, e prodhuar nga yndyrna dhe vajra bimorë me cilësi të lartë. Kur do t’ju kujtohen kroasanet shtëpiake ose ëmbëlsirat, një nga asociacionet e para është margarina “Kristal” në në formën kubi. Ky produkt ka një traditë afatgjate të përdorimit të gjerë në amvisëritë në Maqedoni. Është prodhuar nga yndyrna bimore dhe vajra me cilësi të lartë dhe rekomandohet për konsum për të gjitha moshat.

  barkodi

  5310041005168

  24 copa në një kuti të kartonit

  250g.

  0%
   < Mbrapa

   Margarinë universale

   Margarina “Kristal” është margarinë e klasës së pare, e prodhuar nga yndyrna dhe vajra bimorë me cilësi të lartë. Kur do t’ju kujtohen kroasanet shtëpiake ose ëmbëlsirat, një nga asociacionet e para është margarina “Kristal” në në formën kubi. Ky produkt ka një traditë afatgjate të përdorimit të gjerë në amvisëritë në Maqedoni. Është prodhuar nga yndyrna bimore dhe vajra me cilësi të lartë dhe rekomandohet për konsum për të gjitha moshat.

   barkodi

   5310041005168

   24 copa në një kuti të kartonit

   250g.