,

Taan 370g.

0%
  < Mbrapa

  Taan 370g.

  “Taan Kristali” është pjesë e detyrueshme në ushqimin e të gjithëve ata që duan mënyrën e jetës së shëndetshme. Taani fitohet me pjekjen dhe bluarjen e susamit të pjekur dhe mund të kombinohen në mënyrë të përsosur me mjaltë dhe arra. Kryesisht përbëhet nga yndyra të pangopura të cilat janë veçanërisht të dobishme për tërë organizmin. Është i pasur me hekur, prandaj rekomandohet për njerëzit që vuajnë nga anemia. Është i pasur me minerale si kaliumi, magnezi, fosfori, bakri, ndërsa përmban vitaminë E në sasi të mëdha, si dhe një pjesë të vitaminave të grupit B.

  barkodi

  5310041003829

  12 kavanoza në një tabaka

  370g.

  0%
   < Mbrapa

   Taan 370g.

   “Taan Kristali” është pjesë e detyrueshme në ushqimin e të gjithëve ata që duan mënyrën e jetës së shëndetshme. Taani fitohet me pjekjen dhe bluarjen e susamit të pjekur dhe mund të kombinohen në mënyrë të përsosur me mjaltë dhe arra. Kryesisht përbëhet nga yndyra të pangopura të cilat janë veçanërisht të dobishme për tërë organizmin. Është i pasur me hekur, prandaj rekomandohet për njerëzit që vuajnë nga anemia. Është i pasur me minerale si kaliumi, magnezi, fosfori, bakri, ndërsa përmban vitaminë E në sasi të mëdha, si dhe një pjesë të vitaminave të grupit B.

   barkodi

   5310041003829

   12 kavanoza në një tabaka

   370g.