,

Taan Hallva e bardhë 100g.

0%
  < Mbrapa

  Taan Hallva e bardhë 100g.

  “Taan Hallva Kristal“ bëhet sipas recetës origjinale tradicionale të mjeshtreve më të vjetër të zanatit të ëmbëlsirave në Veles. Prandaj hallva jonë njihet si Hallva e Velesit. Fitohet nga taan i cilësisë së lartë (farave të përpunuara të susamit), sheqer dhe shurup glukoze me materie të shtuara aktive sipërfaqësore (ekstrakti i saponaria officinalis). Përveç kësaj, hallva me çokolatë përmban edhe kakao. Me shijen e saj unike dhe të pazëvendësueshme, hallva është deserti më i mirë për të gjithë familjen.

  barkodi

  5310041000361

  24 copë në një kuti kartoni

  100g.

  0%
   < Mbrapa

   Taan Hallva e bardhë 100g.

   “Taan Hallva Kristal“ bëhet sipas recetës origjinale tradicionale të mjeshtreve më të vjetër të zanatit të ëmbëlsirave në Veles. Prandaj hallva jonë njihet si Hallva e Velesit. Fitohet nga taan i cilësisë së lartë (farave të përpunuara të susamit), sheqer dhe shurup glukoze me materie të shtuara aktive sipërfaqësore (ekstrakti i saponaria officinalis). Përveç kësaj, hallva me çokolatë përmban edhe kakao. Me shijen e saj unike dhe të pazëvendësueshme, hallva është deserti më i mirë për të gjithë familjen.

   barkodi

   5310041000361

   24 copë në një kuti kartoni

   100g.