,

СОФТ МАРГАРИН КРИСТАЛ 15ГР

0%
  < Mbrapa

  Margarinë “Soft” 15g.

  Margarinat “Kristal Soft” janë prodhuar nga vaji i lulediellit me cilësi të lartë dhe yndyra bimore. Janë të ushqyeshme, lyhen lehtë dhe kanë aromë të këndshme. Këto produkte gjithashtu janë vitaminizuar që në një mënyrë shtesë rrit vlerën e tyre ushqyese. Thjesht, margarinat Soft janë miku më i mirë i bukës suaj.

  barkodi

  5310041000019

  60 copë në një kuti kartoni

  15g.

  0%
   < Mbrapa

   Margarinë “Soft” 15g.

   Margarinat “Kristal Soft” janë prodhuar nga vaji i lulediellit me cilësi të lartë dhe yndyra bimore. Janë të ushqyeshme, lyhen lehtë dhe kanë aromë të këndshme. Këto produkte gjithashtu janë vitaminizuar që në një mënyrë shtesë rrit vlerën e tyre ushqyese. Thjesht, margarinat Soft janë miku më i mirë i bukës suaj.

   barkodi

   5310041000019

   60 copë në një kuti kartoni

   15g.