,

Miell misri 400g.

0%
  < Mbrapa

  Miell misri 400g.

  Mielli i misrit fitohet me bluarje të imët të kokrrave të shëndetshme dhe të pastra të misrit. Është me ngjyrë të verdhë dhe me një aromë të këndshme karakteristike të grurit. Përdoret për të përgatitur supa të ndryshme, çorbe dhe si shtojcë në produkteve të furrës. Produkti paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041001085

  8 copë në një kuti kartoni

  400g.

  0%
   < Mbrapa

   Miell misri 400g.

   Mielli i misrit fitohet me bluarje të imët të kokrrave të shëndetshme dhe të pastra të misrit. Është me ngjyrë të verdhë dhe me një aromë të këndshme karakteristike të grurit. Përdoret për të përgatitur supa të ndryshme, çorbe dhe si shtojcë në produkteve të furrës. Produkti paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041001085

   8 copë në një kuti kartoni

   400g.