,

Polenta 400g.

0%
  < Mbrapa

  Polenta 400g.

  Polenta fitohet me bluarjen e trashë të kokrrave shëndetshme  dhe të pastra të misrit. Është me ngjyrë të verdhë dhe aromë të këndshme karakteristike të grurit. Përdoret për të përgatitur supa të ndryshme, çorba dhe si shtojcë në produktet e furrës. Produkti paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041001061

  8 copë në një kuti kartoni

  400g.

  0%
   < Mbrapa

   Polenta 400g.

   Polenta fitohet me bluarjen e trashë të kokrrave shëndetshme  dhe të pastra të misrit. Është me ngjyrë të verdhë dhe aromë të këndshme karakteristike të grurit. Përdoret për të përgatitur supa të ndryshme, çorba dhe si shtojcë në produktet e furrës. Produkti paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041001061

   8 copë në një kuti kartoni

   400g.