,

Nisheste në pluhur 500g.

Note: There are no gallery images for this product!
< Mbrapa

Nisheste në pluhur 500gr.

Nishesteja është materi në pluhur me ngjyrë të bardhë, pa aromë dhe shije. Paketohet në qese polipropilenike nga 250 dhe 500 gramë, gjithsej në 16 qese polietileneike domethënë 22 copa. Përdoret për përgatitjen e kremave dhe ëmbëlsirave, supave të ndryshme dhe çorbave.

Afati i përdorimit 1 vit.

barkodi

5310041000941

10 copë në qese polipropilenike

500gr.

Note: There are no gallery images for this product!
< Mbrapa

Nisheste në pluhur 500gr.

Nishesteja është materi në pluhur me ngjyrë të bardhë, pa aromë dhe shije. Paketohet në qese polipropilenike nga 250 dhe 500 gramë, gjithsej në 16 qese polietileneike domethënë 22 copa. Përdoret për përgatitjen e kremave dhe ëmbëlsirave, supave të ndryshme dhe çorbave.

Afati i përdorimit 1 vit.

barkodi

5310041000941

10 copë në qese polipropilenike

500gr.