,

Nisheste në pluhur 250g.

0%
  < Mbrapa

  Nisheste në pluhur 500gr.

  Nishesteja është materi në pluhur me ngjyrë të bardhë, pa aromë dhe shije. Paketohet në qese polipropilenike nga 250 dhe 500 gramë, gjithsej në 16 qese polietileneike domethënë 22 copa. Përdoret për përgatitjen e kremave dhe ëmbëlsirave, supave të ndryshme dhe çorbave.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041000927

  6 copë në qese polipropilenike

  250gr.

  0%
   < Mbrapa

   Nisheste në pluhur 500gr.

   Nishesteja është materi në pluhur me ngjyrë të bardhë, pa aromë dhe shije. Paketohet në qese polipropilenike nga 250 dhe 500 gramë, gjithsej në 16 qese polietileneike domethënë 22 copa. Përdoret për përgatitjen e kremave dhe ëmbëlsirave, supave të ndryshme dhe çorbave.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041000927

   6 copë në qese polipropilenike

   250gr.