,

Llokum me arra 500g.

0%
  < Mbrapa

  Llokum me arra 500g.

  Llokumi „Kristal“ paraqet kënaqësi e vërtetë e ëmbël. Prodhohet në një mënyrë tradicionale, ndërsa fitohet nga sheqer, shurup i niseshtesë dhe aditivë të ndryshëm. Emri i këtij deserti  vjen nga fjala turke rahat lokum e cila ka origjinë arabe dhe në përkthim do të thotë kënaqësi për fytin. Llokumi “Kristal” është i disponueshëm në katër shije: llokum i bardhë me shije vanille, llokum me shije trëndafili, llokum me arra dhe llokum me kokos. Është më i mirë kur konsumohet si desert me kafen e mëngjesit. Amvisat e afta përdorin llokumin në përgatitjen e ëmbëlsirave të thata, në zbukurimin e tortave dhe si mbushje për meshë.

  barkodi

  5310041000569

  10 copë në një kuti kartoni

  500g.

  0%
   < Mbrapa

   Llokum me arra 500g.

   Llokumi „Kristal“ paraqet kënaqësi e vërtetë e ëmbël. Prodhohet në një mënyrë tradicionale, ndërsa fitohet nga sheqer, shurup i niseshtesë dhe aditivë të ndryshëm. Emri i këtij deserti  vjen nga fjala turke rahat lokum e cila ka origjinë arabe dhe në përkthim do të thotë kënaqësi për fytin. Llokumi “Kristal” është i disponueshëm në katër shije: llokum i bardhë me shije vanille, llokum me shije trëndafili, llokum me arra dhe llokum me kokos. Është më i mirë kur konsumohet si desert me kafen e mëngjesit. Amvisat e afta përdorin llokumin në përgatitjen e ëmbëlsirave të thata, në zbukurimin e tortave dhe si mbushje për meshë.

   barkodi

   5310041000569

   10 copë në një kuti kartoni

   500g.