,

Thjerrëza 800g.

0%
  < Mbrapa

  Thjerrëza 800g.

  Thjerrëza – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041001306

  8 copa në qese polietilenike

  800g.

  0%
   < Mbrapa

   Thjerrëza 800g.

   Thjerrëza – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041001306

   8 copa në qese polietilenike

   800g.