,

Thjerrëza 400g.

0%
  < Mbrapa

  Thjerrëza 400g.

  Thjerrëza – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041001283

  16 copa në qese polietilenike

  400g.

  0%
   < Mbrapa

   Thjerrëza 400g.

   Thjerrëza – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041001283

   16 copa në qese polietilenike

   400g.