,

Vaji Kristal 9.75l.

0%
  < Mbrapa

  Vaji Kristal 9.75l.

  Vaji “Kristal” është një nga markat më të njohura në historinë e industrisë ushqimore të Maqedonisë, me traditë më të gjatë së 90 vjet. Vaji “Kristal” paraqet sinonim për cilësi, I prodhuar me teknologji të lartë të rafinimit të vajit të papërpunuar të marrë prej farave të lulediellit të cilësisë të lartë nga arat bujqësore maqedonase. Karakterizohet me shije të rafinuar dhe aromë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme. Është i pasur me vitaminat E, B1, B2, B3, C dhe me minerale si bakri, zink, fosfor dhe magnez. Përmban shumë komponente nutritive që ulin rizikun nga shfaqja e sëmundjeve kardiovaskulare si edhe shanset për sulm në zemër.

  barkodi

  5310041000071

  individualisht

  9.75l.

  0%
   < Mbrapa

   Vaji Kristal 9.75l.

   Vaji “Kristal” është një nga markat më të njohura në historinë e industrisë ushqimore të Maqedonisë, me traditë më të gjatë së 90 vjet. Vaji “Kristal” paraqet sinonim për cilësi, I prodhuar me teknologji të lartë të rafinimit të vajit të papërpunuar të marrë prej farave të lulediellit të cilësisë të lartë nga arat bujqësore maqedonase. Karakterizohet me shije të rafinuar dhe aromë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme. Është i pasur me vitaminat E, B1, B2, B3, C dhe me minerale si bakri, zink, fosfor dhe magnez. Përmban shumë komponente nutritive që ulin rizikun nga shfaqja e sëmundjeve kardiovaskulare si edhe shanset për sulm në zemër.

   barkodi

   5310041000071

   individualisht

   9.75l.