,

Vaji Kristal 1l.

0%
  < Mbrapa

  Vaji Kristal 1l.

  Vaji “Kristal” është një nga markat më të njohura në historinë e industrisë ushqimore të Maqedonisë, me traditë më të gjatë së 90 vjet. Vaji “Kristal” paraqet sinonim për cilësi, I prodhuar me teknologji të lartë të rafinimit të vajit të papërpunuar të marrë prej farave të lulediellit të cilësisë të lartë nga arat bujqësore maqedonase. Karakterizohet me shije të rafinuar dhe aromë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme. Është i pasur me vitaminat E, B1, B2, B3, C dhe me minerale si bakri, zink, fosfor dhe magnez. Përmban shumë komponente nutritive që ulin rizikun nga shfaqja e sëmundjeve kardiovaskulare si edhe shanset për sulm në zemër.

  barkodi

  5310041000095

  12 shishe në foli termo

  1l.

  0%
   < Mbrapa

   Vaji Kristal 1l.

   Vaji “Kristal” është një nga markat më të njohura në historinë e industrisë ushqimore të Maqedonisë, me traditë më të gjatë së 90 vjet. Vaji “Kristal” paraqet sinonim për cilësi, I prodhuar me teknologji të lartë të rafinimit të vajit të papërpunuar të marrë prej farave të lulediellit të cilësisë të lartë nga arat bujqësore maqedonase. Karakterizohet me shije të rafinuar dhe aromë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme. Është i pasur me vitaminat E, B1, B2, B3, C dhe me minerale si bakri, zink, fosfor dhe magnez. Përmban shumë komponente nutritive që ulin rizikun nga shfaqja e sëmundjeve kardiovaskulare si edhe shanset për sulm në zemër.

   barkodi

   5310041000095

   12 shishe në foli termo

   1l.