,

Kokos – 100g.

0%
  <Mbrapa

  Kokos 100gr.

  Thërrime të vogla dhe të bardha, me shije dhe aromë të këndshme karakteristike për lëndën e parë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike. Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041004680

  16 copa në qese polipropilenike

  100gr.

  0%
   <Mbrapa

   Kokos 100gr.

   Thërrime të vogla dhe të bardha, me shije dhe aromë të këndshme karakteristike për lëndën e parë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike. Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041004680

   16 copa në qese polipropilenike

   100gr.