,

Kakao në pluhur

0%
  < Mbrapa

  Kakao në pluhur 100gr.

  Кakao – Materi në pluhur me ngjyrë të kaftë dhe me aromë dhe shije të këndshme. Produkti paketohet në qese polietilenike. Përdoret për përgatitjen e pijes së ngrohtë ose si shtojcë gjatë përgatitjes së tortave, kremave ose ëmbëlsirave. Afati i përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041000842

  16 copa në qese polipropilenike

  100gr.

  0%
   < Mbrapa

   Kakao në pluhur 100gr.

   Кakao – Materi në pluhur me ngjyrë të kaftë dhe me aromë dhe shije të këndshme. Produkti paketohet në qese polietilenike. Përdoret për përgatitjen e pijes së ngrohtë ose si shtojcë gjatë përgatitjes së tortave, kremave ose ëmbëlsirave. Afati i përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041000842

   16 copa në qese polipropilenike

   100gr.