,

Erëza “Elenka” 500g.

0%
  < Mbrapa

  Erëza “Elenka” 500g.

  Përmbajtje në pluhur, e cila përbëhet nga perimet e thata dhe të bluara me shije të  njelmët në sasi të moderuara. Ngjyra themelore është e verdhë, me pjesa nga perimet e thata me ngjyrë të gjelbër, të portokalltë, të kuqe dhe të bardhë. Erëza paketohet në foli të aluminiumit dhe në kavanoz qelqi. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

  Afati I përdorimit 1 vit.

  barkodi

  5310041002686

  6 kavanoza në një tabaka

  500g.

  0%
   < Mbrapa

   Erëza “Elenka” 500g.

   Përmbajtje në pluhur, e cila përbëhet nga perimet e thata dhe të bluara me shije të  njelmët në sasi të moderuara. Ngjyra themelore është e verdhë, me pjesa nga perimet e thata me ngjyrë të gjelbër, të portokalltë, të kuqe dhe të bardhë. Erëza paketohet në foli të aluminiumit dhe në kavanoz qelqi. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

   Afati I përdorimit 1 vit.

   barkodi

   5310041002686

   6 kavanoza në një tabaka

   500g.