,

Erëza “Elenka” 450g.

0%
  < Mbrapa

  Erëza “Elenka” 450g.

  Përmbajtje në pluhur, e cila përbëhet nga perimet e thata dhe të bluara me shije të  njelmët në sasi të moderuara. Ngjyra themelore është e verdhë, me pjesa nga perimet e thata me ngjyrë të gjelbër, të portokalltë, të kuqe dhe të bardhë. Erëza paketohet në foli të aluminiumit dhe në kavanoz qelqi. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

  Afati I përdorimit 1 vit.

  barkodi

  531004100536

  10 copë në një qese polietileni

  450g.

  0%
   < Mbrapa

   Erëza “Elenka” 450g.

   Përmbajtje në pluhur, e cila përbëhet nga perimet e thata dhe të bluara me shije të  njelmët në sasi të moderuara. Ngjyra themelore është e verdhë, me pjesa nga perimet e thata me ngjyrë të gjelbër, të portokalltë, të kuqe dhe të bardhë. Erëza paketohet në foli të aluminiumit dhe në kavanoz qelqi. Të ruhet në vend të thatë dhe të errët.

   Afati I përdorimit 1 vit.

   barkodi

   531004100536

   10 copë në një qese polietileni

   450g.