,

ДИЕТ МАРГАРИН 240гр

0%
  < Mbrapa

  Margarinë “Diet” 240g.

  Kjo margarine është me strukturë të butë, elastike dhe lyhet shumë lehtë. Për shkak të sasisë së ulët të yndyrave, mund ta konsumojnë edhe njerëzit me peshë të rritur trupore. Margarina “Diet” ka ngjyrën e verdhë të ndritshme dhe nuk përmban aroma dhe shije të tjera. Paketohet në gota plastike. Duhet të ruhet në temperature deri 10C në frigorifer 6 muaj.

  barkodi

  5310041004925

  18 copë në një kuti kartoni

  240g.

  0%
   < Mbrapa

   Margarinë “Diet” 240g.

   Kjo margarine është me strukturë të butë, elastike dhe lyhet shumë lehtë. Për shkak të sasisë së ulët të yndyrave, mund ta konsumojnë edhe njerëzit me peshë të rritur trupore. Margarina “Diet” ka ngjyrën e verdhë të ndritshme dhe nuk përmban aroma dhe shije të tjera. Paketohet në gota plastike. Duhet të ruhet në temperature deri 10C në frigorifer 6 muaj.

   barkodi

   5310041004925

   18 copë në një kuti kartoni

   240g.