,

Fasule 900g.

0%
  < Mbrapa

  Fasule 900g.

  Fasule – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

  Afati i përdorimit 2 vit.

  barkodi

  5310041001146

  6 copa në qese polietilenike

  900g.

  0%
   < Mbrapa

   Fasule 900g.

   Fasule – Kokrra të shëndetshme dhe të pjekura në formë dhe me ngjyrë të njëjtë. Prodhimi paketohet në qese polipropilenike.

   Afati i përdorimit 2 vit.

   barkodi

   5310041001146

   6 copa në qese polietilenike

   900g.