,

Сусам 100гр.

Сусам – Воедначени здрави зрна со бела до светло кремова боја и карактеристичен пријатен вкус и мирис на суровината. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца.  Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Сусам 100гр.

  Сусам – Воедначени здрави зрна со бела до светло кремова боја и карактеристичен пријатен вкус и мирис на суровината. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца.  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041005045

  30 парчиња во картонска кутија

  100гр.

  0%
   < Назад

   Сусам 100гр.

   Сусам – Воедначени здрави зрна со бела до светло кремова боја и карактеристичен пријатен вкус и мирис на суровината. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца.  Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041005045

   30 парчиња во картонска кутија

   100гр.