,

Слатко од смокви 850гр.

Слаткото од смокви се подготвува по традиционален македонски рецепт од домашната кујна. Секоја тегла содржи внимателно одбрани, природни плодови. Според македонската традиција, гостите секогаш се пречекуваат со слатко и чаша вода така што секоја домаќинска куќа, во секој момент треба да има барем една тегла слатко.

0%
  < Назад

  Слатко од смокви 850гр.

  Слаткото од смокви се подготвува по традиционален македонски рецепт од домашната кујна. Секоја тегла содржи внимателно одбрани, природни плодови. Според македонската традиција, гостите секогаш се пречекуваат со слатко и чаша вода така што секоја домаќинска куќа, во секој момент треба да има барем една тегла слатко.

  barcode

  5310041005144

  6 тегли во полиетиленска фолија

  850гр.

  0%
   < Назад

   Слатко од смокви 850гр.

   Слаткото од смокви се подготвува по традиционален македонски рецепт од домашната кујна. Секоја тегла содржи внимателно одбрани, природни плодови. Според македонската традиција, гостите секогаш се пречекуваат со слатко и чаша вода така што секоја домаќинска куќа, во секој момент треба да има барем една тегла слатко.

   barcode

   5310041005144

   6 тегли во полиетиленска фолија

   850гр.