,

ЗАЧИН ЕЛЕНКА 450гр.

Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место. Рок на употреба  1 година

0%
  < Назад

  ЗАЧИН ЕЛЕНКА 450гр.

  Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место.

  Рок на употреба  1 година

  barcode

  531004100536

  10 парчиња во полиетиленски ќесина

  450 гр.

  0%
   < Назад

   ЗАЧИН ЕЛЕНКА 450гр.

   Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место.

   Рок на употреба  1 година

   barcode

   531004100536

   10 парчиња во полиетиленски ќесина

   450 гр.