,

ЗАЧИН ЕЛЕНКА 250гр.

Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место. Рок на употреба  1 година

0%
  < Назад

  ЗАЧИН ЕЛЕНКА 250гр.

  Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место.

  Рок на употреба  1 година

  barcode

  5310041002501

  16 парчиња во полиетиленски ќесина

  250 гр

  0%
   < Назад

   ЗАЧИН ЕЛЕНКА 250гр.

   Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место.

   Рок на употреба  1 година

   barcode

   5310041002501

   16 парчиња во полиетиленски ќесина

   250 гр