,

Шеќер 1кг.

Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Шеќер 1кг.

  Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041001627

  8 парчиња во полиетиленски ќесиња

  1кг.

  0%
   < Назад

   Шеќер 1кг.

   Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

   Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041001627

   8 парчиња во полиетиленски ќесиња

   1кг.