,

Шеќер во прав 500гр.

Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Шеќер во прав 500гр.

  Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041000989

  6 парчиња во полиетиленски кеси

  500 гр

  0%
   < Назад

   Шеќер во прав 500гр.

   Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

   Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041000989

   6 парчиња во полиетиленски кеси

   500 гр