,

Шеќер во прав 250гр.

Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Шеќер во прав 1кг.

  Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  Add Your Heading Text Here

  Add Your Heading Text Here

  Add Your Heading Text Here

  0%
   < Назад

   Шеќер во прав 1кг.

   Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

   Рок на употреба  1 година.

   barcode

   Add Your Heading Text Here

   Add Your Heading Text Here

   Add Your Heading Text Here

   Add Your Heading Text Here