,

Пченкарно брашно 400гр.

Пченкарното брашно е добиено со фино мелење на здраво и чисто зрно од пченка. Има жолта боја и пријатен својствен мирис на жито. Се употребува за припрема на разни супи, чорби и како додаток на пекарски производи. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Пченкарно брашно 400гр.

  Пченкарното брашно е добиено со фино мелење на здраво и чисто зрно од пченка. Има жолта боја и пријатен својствен мирис на жито. Се употребува за припрема на разни супи, чорби и како додаток на пекарски производи. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца.

  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041001085

  8 парчиња во картонска кутија

  400гр.

  0%
   < Назад

   Пченкарно брашно 400гр.

   Пченкарното брашно е добиено со фино мелење на здраво и чисто зрно од пченка. Има жолта боја и пријатен својствен мирис на жито. Се употребува за припрема на разни супи, чорби и како додаток на пекарски производи. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца.

   Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041001085

   8 парчиња во картонска кутија

   400гр.