,

Прехранбен Оцет 5л.

Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички. Рокот на употреба е неограничен.

0%
  < Назад

  Прехранбен Оцет 5л.

  Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички.

  Рокот на употреба е неограничен.

  barcode

  5310041005120

  4 туби во пластична фолија

  5 л.

  0%
   < Назад

   Прехранбен Оцет 5л.

   Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички.

   Рокот на употреба е неограничен.

   barcode

   5310041005120

   4 туби во пластична фолија

   5 л.