,

Прехранбен Оцет 1Л

Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички. Рокот на употреба е неограничен.

0%
  < Назад

  Прехранбен Оцет 1Л

  Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички.

  Рокот на употреба е неограничен.

  barcode

  5310041000903

  12 шишиња во термо фолија

  1л .

  0%
   < Назад

   Прехранбен Оцет 1Л

   Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички.

   Рокот на употреба е неограничен.

   barcode

   5310041000903

   12 шишиња во термо фолија

   1л .