,

Ориз 800гр.

Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Ориз 800гр.

  Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041001184

  8 парчиња во полиетиленски ќесиња

  800гр

  0%
   < Назад

   Ориз 800гр.

   Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041001184

   8 парчиња во полиетиленски ќесиња

   800гр