,

Ориз 400гр.

Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Ориз 400гр.

  Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца.

  Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041001160

  16 парчиња во полиетиленски ќесиња

  400гр.

  0%
   < Назад

   Ориз 400гр.

   Ориз – Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца.

   Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041001160

   16 парчиња во полиетиленски ќесиња

   400гр.