,

Нишесте во прав 500гр.

Нишестето претставува ситна прашкаста материја со бела боја, без мирис и вкус. Поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца од 250 и 500 грама, а збирно во полиетиленски ќесиња по 16, односно 22 парчиња. Се употребува за подготовка на кремови и колачи, разни супи и чорби. Рокот на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Нишесте во прав 500гр.

  Нишестето претставува ситна прашкаста материја со бела боја, без мирис и вкус. Поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца од 250 и 500 грама, а збирно во полиетиленски ќесиња по 16, односно 22 парчиња. Се употребува за подготовка на кремови и колачи, разни супи и чорби. Рокот на употреба  1 година.

  barcode

  5310041000941

  10 парчиња во полиетиленски ќесиња

  500 гр.

  0%
   < Назад

   Нишесте во прав 500гр.

   Нишестето претставува ситна прашкаста материја со бела боја, без мирис и вкус. Поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца од 250 и 500 грама, а збирно во полиетиленски ќесиња по 16, односно 22 парчиња. Се употребува за подготовка на кремови и колачи, разни супи и чорби. Рокот на употреба  1 година.

   barcode

   5310041000941

   10 парчиња во полиетиленски ќесиња

   500 гр.