,

МАРГАРИН ЗА КРЕМОВИ И КОЛАЧИ

Маргаринот Кристал во коцка е првокласен маргарин, произведен од  висококвалитетни растителни масти и масла. Кога ќе помислите на домашни кифлички или слатки, една од првите асоцијации е токму маргаринот Кристал во коцка. Овој производ има долгогодишна традиција на широка примена во домаќинствата во Македонија. Произведен е од висококвалитетни растителни масти и масла и е препорачлив за конзумирање за сите возрасти.

0%
  < Назад

  МАРГАРИН ЗА КРЕМОВИ И КОЛАЧИ

  Маргаринот Кристал во коцка е првокласен маргарин, произведен од  висококвалитетни растителни масти и масла. Кога ќе помислите на домашни кифлички или слатки, една од првите асоцијации е токму маргаринот Кристал во коцка. Овој производ има долгогодишна традиција на широка примена во домаќинствата во Македонија. Произведен е од висококвалитетни растителни масти и масла и е препорачлив за конзумирање за сите возрасти.

  barcode

  5310041005557

  24 парчиња во картонска кутија

  250гр.

  0%
   < Назад

   МАРГАРИН ЗА КРЕМОВИ И КОЛАЧИ

   Маргаринот Кристал во коцка е првокласен маргарин, произведен од  висококвалитетни растителни масти и масла. Кога ќе помислите на домашни кифлички или слатки, една од првите асоцијации е токму маргаринот Кристал во коцка. Овој производ има долгогодишна традиција на широка примена во домаќинствата во Македонија. Произведен е од висококвалитетни растителни масти и масла и е препорачлив за конзумирање за сите возрасти.

   barcode

   5310041005557

   24 парчиња во картонска кутија

   250гр.