,

Леќа 800гр.

Леќа – Здрави и зрели зрна со воедначена големина и боја. Производот поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година

0%
  < Назад

  Леќа 800гр.

  Леќа – Здрави и зрели зрна со воедначена големина и боја. Производот поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца.

  Рок на употреба  1 година

  barcode

  5310041001306

  8 парчиња во полиетиленски ќесиња

  800гр

  0%
   < Назад

   Леќа 800гр.

   Леќа – Здрави и зрели зрна со воедначена големина и боја. Производот поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца.

   Рок на употреба  1 година

   barcode

   5310041001306

   8 парчиња во полиетиленски ќесиња

   800гр