,

Кокосово брашно 100гр.

Кокосово брашно – Ситни бели трошки, со пријатен и својствен на суровината вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца. Рок на употреба   1година.

0%
  < Назад

  Кокосово брашно 100гр.

  Ситни бели трошки, со пријатен и својствен на суровината вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца. Рок на употреба   1 година.

  barcode

  5310041004680

  16 парчиња во полиетиленски ќесиња

  100гр.

  0%
   < Назад

   Кокосово брашно 100гр.

   Ситни бели трошки, со пријатен и својствен на суровината вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца. Рок на употреба   1 година.

   barcode

   5310041004680

   16 парчиња во полиетиленски ќесиња

   100гр.