,

Какао 100гр.

Какао – Ситна прашкаста материја со кафена боја и пријатен вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски ќесенца. Се употребува за подготовка на топол пијалок и како додаток при припрема на торти, кремови и колачи. Рок на употреба  1 година.

0%
  < Назад

  Какао 100гр.

  Какао – Ситна прашкаста материја со кафена боја и пријатен вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски ќесенца. Се употребува за подготовка на топол пијалок и како додаток при припрема на торти, кремови и колачи. Рок на употреба  1 година.

  barcode

  5310041000842

  16 парчиња во полиетиленски ќесиња

  100гр

  0%
   < Назад

   Какао 100гр.

   Какао – Ситна прашкаста материја со кафена боја и пријатен вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски ќесенца. Се употребува за подготовка на топол пијалок и како додаток при припрема на торти, кремови и колачи. Рок на употреба  1 година.

   barcode

   5310041000842

   16 парчиња во полиетиленски ќесиња

   100гр