,

ЖЕЛЕ БОМБОНИ 350гр.

Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

0%
  < Назад

  ЖЕЛЕ БОМБОНИ 350гр.

  Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

  barcode

  5310041000446

  10 парчиња во картонска кутија

  350 гр.

  0%
   < Назад

   ЖЕЛЕ БОМБОНИ 350гр.

   Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

   barcode

   5310041000446

   10 парчиња во картонска кутија

   350 гр.