,

ЖЕЛЕ БОМБОНИ 200гр.

Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

0%
  < Назад

  ЖЕЛЕ БОМБОНИ 200гр.

  Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

  barcode

  5310041001924

  40 парчиња во картонска кутија

  200 гр.

  0%
   < Назад

   ЖЕЛЕ БОМБОНИ 200гр.

   Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.

   barcode

   5310041001924

   40 парчиња во картонска кутија

   200 гр.