,

ДИЕТ МАРГАРИН 480гр.

Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

0%
  < Назад

  ДИЕТ МАРГАРИН 480гр.

  Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

  barcode

  5310041005007

  12 парчиња во картонска кутија

  480гр.

  0%
   < Назад

   ДИЕТ МАРГАРИН 480гр.

   Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.

   barcode

   5310041005007

   12 парчиња во картонска кутија

   480гр.